Spring naar content

what kind of breed are you?

Staf & Operationeel

Bij HatchTech Group is efficiënt en effectief samenwerken vanzelfsprekend. Tussen onze afdelingen maar zeker ook buiten onze organisatie. We verkennen mogelijkheden over de hele wereld. Zo werken we samen met onze vestigingen in China en Oekraïne om kwalitatief hoogstaande producten te leveren, tegen de best mogelijke prijs.

Wij zien de hele wereld als speelveld waardoor onze mogelijkheden eindeloos zijn. Voor kosten efficiëntie en optimale controle op de kwaliteit van onze producten, kopen en halen we onderdelen uit China en hebben we een eigen productielocatie in Oekraïne. Hun expertises nemen we heel serieus. In Nederland zijn we goed in innoveren en ondernemen. Zo heeft ieder deel van de wereld zijn eigen krachten. Die verkennen en gebruiken we. Met iedere keer de focus op het beste resultaat. Zo kunnen we op grote schaal de grootste impact maken, en koploper blijven in de machines en services die we bieden. Ook vanuit onze verschillende afdelingen in Veenendaal zijn we dagelijks bezig met optimaliseren. Door slimme systemen in te richten zodat we voor onze hoofdtaken creatief kunnen blijven denken en doen.

a different breed

LOGISTIEK samenwerker

ontmoet Tamara

PROJECTMANAGERen systematisch denker

ontmoet Mathijs

WAREHOUSE
ADMINISTRATIE
aanpakker

ontmoet Marcel

Wat je nog meer moet weten over Staff & Operational

Met onze operatie en staf teams zijn wij de olie van onze organisatie. Wij zorgen ervoor dat niemand stil komt te staan en dat we altijd door kunnen. Dat doen we enerzijds door continue te standaardiseren. Daar wijkt niemand vanaf. En anderzijds door alle dagelijkse uitdagingen op te pakken met creatief denkwerk en een aanpakkers-mentaliteit. Daar krijg je bij HatchTech Group alle vrijheid voor. Initiatief nemen wordt namelijk zeer gewaardeerd. Er is altijd wel iemand die je verder kan helpen als dat nodig is. Samen krijgen we veel voor elkaar.

Shutterstock ei_vrijstaand-web 2

want to be part of a different breed?

This site is registered on wpml.org as a development site.

Wat nu niet is kan nog komen.

Wil je niet direct op gesprek komen maar wel op de hoogte blijven? Laat gerust je gegevens achter.