Spring naar content

what kind of breed are you?

Engineering

Vooruitstrevende technieken voor de voedselindustrie toepasbaar maken, daar zijn we goed en gedreven in. Vanuit de meest onconventionele ideeën onderzoeken we alle omgevingsfactoren, gebruiken we beproefde systemen en ontdekken we nieuwe mogelijkheden. Continu ontwikkelen en verbeteren zit in ons DNA.

Voor het werk wat we doen bestaat geen handboek. We zijn een ideeënfarm, technologisch onderzoekscentrum, kennisbank en innovatieproducent in één. We zoeken graag het onbekende op. En maken het vervolgens onszelf eigen. Met ons topteam met topsport mentaliteit lukt het ons keer op keer. Zoals de toepassing van robots en lasertechnologie voor geautomatiseerde geslachtsbepaling. En met uitgekiende laserpatronen heel nauwkeurig licht dirigeren voor een optimaal groeiklimaat in onze vertical farming oplossing. Daarvoor hebben we kennis over lichtspectra eigen gemaakt. Ook de samenwerking met research is optimaal. Bij HatchCare – waarbij kuikens in de broedmachine voer en water krijgen – hebben we het klimatiseren met verse lucht zo ontwikkeld dat het perfect bij de behoeften van kuikens zelf past. Teamwork!

a different breed

ENGINEER met helikopterview

ontmoet Niek

ENGINEER en vliegende ki(e)p

ontmoet Myrna

Wat je nog meer moet weten over engineering

De focus bij ons team ligt op ambitie, visie en motivatie. We zijn niet op zoek naar geclassificeerde CV’s. Maar naar mensen die het onbekende durven op te zoeken. En met intelligentie en creativiteit ruwe ideeën om kunnen zetten naar toepasbare innovaties. HatchTraveller is zo’n voorbeeld. Energiezuinig gekoelde transporttrailers voor kuiken waarbij verse lucht perfect verdeeld wordt en ronkende dieselgeneratoren overbodig zijn. Dat is techniek toepassen voor vooruitgang.

Shutterstock ei_vrijstaand-web 2

want to be part of a different breed?

This site is registered on wpml.org as a development site.

Wat nu niet is kan nog komen.

Wil je niet direct op gesprek komen maar wel op de hoogte blijven? Laat gerust je gegevens achter.