Spring naar content

what kind of breed are you?

Sales & Customer Care

Het internationale speelveld is ons werkterrein, de wereld van voeding is onze thuishaven. Een wereld waarin we voor onze klanten het hoogst haalbare nastreven. Met ons waanzinnig gave team onderhouden we klantrelaties en onze innovatieve machines. We analyseren, adviseren, trainen, coachen en bieden service en technisch onderhoud op topniveau.

Met hoogwaardige, innovatieve machines en doorslaggevende technieken zoals onze broedkasten, kuikentransportsystemen of systemen waarmee we al tijdens het broedprocess kunnen zien of een kuiken een hennetje of haantje is, bieden we meerwaarde voor onze klanten. Zorgen dat we een bijdrage mogen leveren aan de groei van onze klanten, op een diervriendelijke, duurzame en effectieve wijze; daar worden we warm van. Zo’n traject heeft tijd en aandacht nodig. Van eerste kennismaking tot aan technisch support. Ons Salesteam bouwt internationale klantrelaties. Customer Care Support helpt klanten met de juiste producten en contracten. De professionals van Training & Coaching gaan de wereld over om gebruikers wegwijs te maken. En onze Care Technicians checken periodiek de machines en lossen complexe technische uitdagingen op. Zo zorgen we samen dat klanten kunnen blijven groeien en met ons mee innoveren.

a different breed

MONTEUR van vooruitgang

ontmoet Gabriele

INTERNATIONAL SALES avonturier

ontmoet Patrick

Wat je nog meer moet weten over sales & customer care

We doen serieus goed werk, pakken trajecten serieus professioneel aan, en we zijn een serieus gezellig team. Iedereen neemt z’n verantwoordelijkheid om samen succesvol te zijn en om een goede sfeer te creëren. Met collega’s, en met klanten. Zo zou het zomaar eens kunnen zijn dat je wordt uitgenodigd voor een bruiloft van een klant, of voor een topavond bij de Vrienden van Amstel Live.

Shutterstock ei_vrijstaand-web 2

want to be part of a different breed?

This site is registered on wpml.org as a development site.

Wat nu niet is kan nog komen.

Wil je niet direct op gesprek komen maar wel op de hoogte blijven? Laat gerust je gegevens achter.