Spring naar content

what kind of breed are you?

Research

Oplossingen bedenken om dierwelzijn te verbeteren. Dat is onze dagelijkse drijfveer. Een onuitputtelijke nieuwsgierigheid zit in onze genen. Broeden op kuikenkwaliteit, stress bij dieren verminderen, het effect van voer en water na uitkomst op het immuunsysteem onderzoeken. We gaan fundamenteel, wetenschappelijk onderzoek niet uit de weg.

Wetenschappelijke onderzoeksrapporten op de plank leggen zit er bij ons niet in. Vooruitgang boek je door wetenschappelijke inzichten voor praktijkgerichte innovaties toe te passen. Ons onderzoek naar gender identificatie heeft zo z’n vruchten afgeworpen. Van hypothese opstellen, in de nachtelijke uurtjes duizenden gaatjes in eieren prikken, tot een – met lasertechniek – geavanceerde machine opleveren. Dat is betekenisvol research die voorkomt dat haantjes als kuiken gedood worden. Dan ben je trots als de eerst Respeggt-eieren in de schappen liggen. Waardevol onderzoek doen door kritisch te blijven, proeven op te zetten, goed documenteren zodat je kunt vergelijken en alles uit kunt sluiten.

a different breed

RESEARCHER en diepduiker

ontmoet Jan

RESEARCHER van innovatieve ideeën

ontmoet Anne

Wat je nog meer moet weten over research

Ons team bestaat uit nieuwsgierige pioniers met een positieve mindset. We willen alles tot in detail begrijpen en die kennis met anderen delen. Het is de balans tussen onze wetenschappelijk, kritische houding en ons tomeloze enthousiasme waarmee we echt impact maken. Op mens, maatschappij en dierwelzijn. Zorgen dat dieren nog gezonder ter wereld komen. Zoals HatchCare waarmee we stress verminderen en het immuunsysteem stimuleren.

Shutterstock ei_vrijstaand-web 2

want to be part of a different breed?

This site is registered on wpml.org as a development site.

Wat nu niet is kan nog komen.

Wil je niet direct op gesprek komen maar wel op de hoogte blijven? Laat gerust je gegevens achter.